One Direction parfym

det har ju gått rykten ett tag och det har blivit ''bekräftat'' att killarna ska göra en parfym till sommaren. Jag är sjukt taggad!!! Har länge väntat på att dem ska göra en parfym :)
 
-----

Doft från One Direction

Relaterat

 

Tonårsfavoriterna i gruppen One Direction ska släppa en parfym tillsammans med Olivann Beauty. Enligt de fem medlemmarna har de varit aktiva i såväl arbetet med att ta fram själva doften som designen av flaskan.

Vi har pratat länge om att vi borde göra en doft till våra fans, säger Niall Horan till brittiska The Independent.

Enligt honom är de mycket nöjda med resultatet och hoppas att bandets kvinnliga fans också kommer att gilla den.

----

Brittiska One Direction är världens just nu hetaste pojkpopband. För att smida medan järnet är varmt har bandet nu kontrakterats av Olivann beauty för att släppa sin första, ännu ej namngivna, parfym under 2013. Precis som man gjorde med barn- och tonårsidolen Justin Biebers doft fokuserar man på unga fans som vill dofta som idolernas önskeflickvänner. Justin Biebers parfymer ”Girlfriend” och ”Someday” är de bäst säljande kändisparfymerna någonsin, så One Direction med sin passionerade fanskara ligger bra till för en dofthit.

 ----
Det populära engelska pojkbandet One Direction släpper sin första kvinnliga parfym till våren. Namnet på doften är fortfarande konfidentiellt. One Direction har sålt över 17 miljoner skivor världen över, har 11 miljoner anhängare på Facebook och över åtta miljoner Twitter efterföljare. Det är inte konstigt att pojkbandet räknar med stora försäljningsframgångar för sin nya doft.
----
 
 

I sommar kommer killarnas första parfym! Det sägs att den ska lukta sött av blommor men namnet på doften är ännu hemlig. Tror att den kommer ut i nån gång i Juli. Justin Biebers parfymer "Girlfriend" och "Someday" är de mest sålda kändisparfymer någonsin och man tror och fokuserar på att även One Directions parfym ska bli det.

 


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0